Beste Geheugen bestellen, snelle levering én korting op uw bestelling!

Meer producten om u jong, vitaal en gezond te houden:

Weerstand Nachtrust Afslanktoppers Obesigard

Beste Geheugen bestellen, snelle levering én korting op uw bestelling!

Veilig betalen en een snelle verzending

Plaats nu uw bestelling om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van Beste Geheugen. Kies voor een van onze snelle betaalmethodes zoals iDeal en bestel voor 16:00. Bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd en heeft u uw bestelling een dag later al in huis. Wanneer u dus op maandag Beste Geheugen bestelt, wordt uw bestelling op dinsdag al thuisbezorgd. De levering van bestellingen uit België duurt ongeveer 2 werkdagen. Bij andere landen kan dit langer duren.

Bij een overboeking op ons bankrekeningnummer verzenden wij uw bestelling zodra de betaling bij ons binnen is, dit kan enkele dagen duren.

Discreet verzonden

Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. De postbode biedt een blanco pakketje aan en als er niemand thuis is laat hij een bericht achter en komt nog eens terug. Na drie maal brengt de postbode het pakketje naar een afhaalpunt in de buurt. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven. Zo garanderen wij uw privacy. Bestellen gaat bij ons dus veilig, discreet en snel!

Mocht u Beste Geheugen toch op willen halen? Dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Medemblik. Op werkdagen zijn wij geopend tussen 09:00 – 17:00.