Een beter geheugen voor u

Meer producten om u jong, vitaal en gezond te houden:

Weerstand Nachtrust Afslanktoppers Obesigard

Een beter geheugen voor u

"Beste geheugen" is een nieuw middel dat gebruik maakt van de al duizenden jaren bekende werking van ginkgo biloba: het extract van de Japanse notenboom. Ginkgo biloba bevordert o.a. de bloedsomloop richting de hersenen. Met name hierdoor wordt de hersenactiviteit verhoogd en is "Beste geheugen" goed voor de geheugenfunctie. Ook wordt het concentratievermogen bevorderd en zijn gebruikers helderder van geest.

Helder van geest

Iedereen van 18 tot 88 is gebaat bij "Beste geheugen". Voor studenten en mensen met drukke dagelijkse werkzaamheden (werk, gezin draaiende houden), is het van belang om helder te zijn en met name het korte termijn geheugen en het concentratievermogen te bevorderen. Zo worden er bijvoorbeeld geen afspraken vergeten. Met het vorderen van de leeftijd neemt ook de lange termijn geheugenfunctie af en treedt er vergeetachtigheid of lichte verwardheid op. Dan is het belangrijk om helder van geest te blijven en het geheugen actief te helpen.

Het concentratie vermogen

Dat laatste is nou precies waar "Beste geheugen" goed voor is: de geheugenfunctie. Samen met de tweede functie - het verbeteren van het concentratievermogen - zorgt "Beste geheugen" voor een heldere geest.

Beste Geheugen bestellen

Veilig betalen en een snelle verzending

Plaats nu uw bestelling om zo snel mogelijk gebruik te kunnen maken van Beste Geheugen. Kies voor een van onze snelle betaalmethodes zoals iDeal en bestel voor 16:00. Bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde werkdag nog verstuurd en heeft u uw bestelling een dag later al in huis. Wanneer u dus op maandag Beste Geheugen bestelt, wordt uw bestelling op dinsdag al thuisbezorgd. De levering van bestellingen uit Belgiƫ duurt ongeveer 2 werkdagen. Bij andere landen kan dit langer duren. Bij een overboeking op ons bankrekeningnummer verzenden wij uw bestelling zodra de betaling bij ons binnen is, dit kan enkele dagen duren.

Discreet verzonden

Omdat wij vinden dat niemand hoeft te weten wat u bestelt, versturen wij al onze bestellingen in een discrete envelop of verpakking. De postbode biedt een blanco pakketje aan en als er niemand thuis is laat hij een bericht achter en komt nog eens terug. Na drie maal brengt de postbode het pakketje naar een afhaalpunt in de buurt. Ook op uw afschrift wordt een discrete omschrijving van uw bestelling gegeven. Zo garanderen wij uw privacy. Bestellen gaat bij ons dus veilig, discreet en snel!